! qruphepsi !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
! qruphepsi !

Üye oL mutLu oL =)

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

gülçin röpörtajları :

YazarMesaj
[ its me ]
SüpeR AdmiN
SüpeR AdmiN
[ its me ]

gülçin röpörtajları : Empty
MesajKonu: gülçin röpörtajları :   gülçin röpörtajları : Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 4:29 pm

qüLçinin röpörtajLarı ßuraya koyulcak.

Arkadaşlar Gülçine sormuşlar;
Selam Gülçin;Şimdi biraz senin çocukluk yıllarına doğru uçalım
Gülçin:Tamam
Muhabir:Şimdi Çocuklukta mahhallede en sevdiğin arkadaşın varmıydı?Eğer varsa ismi neyde bize onu anlatırmısın?
Gülçin:Vardıı!Olmazmı!Mahhallede babie bebeklerimizlen oynardık hep Adı da bahar dı hatırlıyorum onunlan çook anımız vardı hala da görüşüyoruz.Kısa boylu,uzun saçlı,Mavi gözlü tatlı mı tatlı bir kızdı.
Muhabir:Hemm!TamamTeşekkürler Peki Çocukluğunda yaşadığın ve de unutamadığın bir anın varmı?
Gülçin:Evet!Bir gün Esra diye bir arkadaşımlan okula giderken bir çocuk geldi dur, durdu sordum noluyor falan die çocukta bana ben seni seviyorum demişti!!!Sonra gülmeye başladım çocukta koşarak kaştı arkama baktım Futbol topları! çocuk dışarıdan bağırdı al gülçin o toplar senin olsun!Diye bağırmıştıı bende saol demiştim bir baktım toplar patlak meğersem benimlen dalga geçiyormuş
Çok utanmış vede üzülmüştüm ama şuanda o çocuklan çok yakın arkadaşım düşünün...
muhabir:Komik bir anın saol gülçin...Şimdi son sorumu soruyorum;Çocukluk aşkını anlatırmısın biz nasıl bir duyguydu?
Gülçin:Var...Ama biraz üzücü sizide üzmek istemem ama neyse hadi anlatayım barii!Lisedeyken kafeteryada ben birtane cola aldım sonra bir çocuk geldi ve de bana çelme taktı yere kapaklandım çook utanmıştım burnumda kanıyordu sonra arkadaşlarım da kanı görünce beni sattılar ve hemen kaçtılar kantinci abi bile kaçmıştı onun nedenini anlamadımıştım ama herhalde bendim Sonra da murat die bir çocuk gelip elimi tuttu ve beni okuldan çıkarıp evime götürdü bana bakım yaptı.Doktora bile götürdü ve burnum çatlamıştı!İşte bu kadar hala da o çocuklan birlikteyim
muhabir:Saol gülçin.Bu güzel röpörtaj için kaç para istersin?
Gülçin:Haha!Bişiy değil ne parası yaa!
muhabir:Şaka,Şaka canım çok saol gerşekten iyi günler...Artık düğününe çağırırsın Gülçincim...
Gülçin:Olur nedemek Ayşecim...

+++++

muhabir:başkalarına nasıl davranırsınız??
gülçin:oldukça iyi davranırım.
muhabir:yabancı ise?
gülçin:biraz tedirgin,iyi niyetli..
muhabir:önemli kişi olursa??
gülçin:çok heyecanlanırım.sakarlığım tutabilir çünkü
ben heyecanlanınca sakarlık yaparım=)=)
muhabir:hayranlarınıza nasıl?
gülçin:bazı hayranlarım gerçekten çok görgüsüz oluyor!!
bi imza günün de bi çocuğun sırasını zorla alıp öne geçti!!
hayranlarıma açık ve net davranırım...

arkadaşlar ben size çok çok özel bi hepsi röportaj sunuyurum değerini bilin ve yorum yapın lütfenn başlıyorum
Soru;Hayranlarınızdan çok fazla abartan var mı bu hayranlık işini?
Cemre:Gerçekten fazla abartanlar oluyo tabi ama hayran olmalarından memnunuz yani
Gülçin:Bize bakıp şarkılarımızdan söylemelerine bayılıyorum
Eren:İmza günlerimiz çok kalabalık oluyo gerçekten de biz bile şıkışıp giriyoruz bazen
Yasemin:Evet Gülçine katılıyorum çok güzel şarkı söylüyorlar gerçekten
Soru; Hayranlardan konuşuyoruz demek ki o zaman hayranlarınızın merak ettiği bi soru daha boylarınız çok merak ediliyomuş söyler misiniz ayıp olmazsa?
Cemre: Yok canım ne ayıbı ben grubun en zayıfıyım boyum 167 cm
Gülçin: Hayranlarımz kafadan atıyolar bazen boy uzunluklarımızı ama gerçekten söylüyoruz boyum 173 cm
Eren:Ben tam bilemiyorum 165 cm olabilir
Yasemin:Ben en kısa boyluyum ve bunu söylemekten gurur duyuyorum
Soru;Bu kadar muhabbetten sonra 3. albüm ne zaman çıkıyor?
Cemre:Sürpriz kalsın hadi bu
Gülçin:Bencede tıp
Eren: Soru işareti kalacak bunlar
Yasemin: Kızlara katılıyorum
Soru; Albümlerinizde en sevdiğiniz parçalar?
Cemre: Birincisinde Nedenini Sorma,Gitme ikincisinde Olmaz Böyle Şey
Gülçin:Birincisinde Dur dur,Yalan, Gitme İkincisinde mum
Eren: ilk albümde çok güzelsin diğerini bilmiyorum
Yasemin:Nedenini sorma, yalan, kalpsizsin
Soru;Kendinizi çiçeğe benzetseniz ne olurdunuz?
Cemre: Orkide
Gülçin:Gelincik
Eren:Papatya
Yasemin:Yasemin tabi ki
Soru;Aranızda şarkı söylemeyi pek sevmeyen var mı?
Cemre: Ben severim ama Eren pek sevmez
Gülçin: Ben kesinlikle değilim dans, şarkı benim hayatımın ayrılmaz parçaları ama Eren pek sevmez sanki
Eren:Ben itiraf ediyorum pek sevmediğim bi gerçek zaten albümlerimizdeki parçalarda da en az ben söylüyorum dansı tercih ederim
Yasemin: Ben de şarkı söylemeyi severim eren pek semiyo nedense
soru; Hayranlarınız içinizden en iyi arkadaşlar kimler die merak ediyolar bazıları eren- gülçin diyo bazıları cemre-eren siz ne diosunuz?
Yasemin; Beni dememişlerr
Cemre; Örnek verdi yasemin alınma hemen. bu şekilde bi şey yok hepimiz iyi arkadaşlarız
Gülçin; Erenle ben 12 yaşında tanışmıştık cemre ve yaseminle sonra dans okulunda tanıştığımız için öyle diyolardır yoksa yok öle bişey
Eren ; Bana diyecek bi şey kalmadı valla.
Soru;Duyduğumuza göre aranızda tek ilişki yaşayan Eren o zaman nasıl gidiyo eren ilişki
Eren; Valla hiç bilemiyorum iyi gibi de neyse pek vakit ayıramıyorum ona
Soru;Dizi nasıl?
Cemre; Çok yorucu
Gülçin;Evettt
Eren;Kesinlikle
Yasemin;Aynen
Soru; Hiç erkek hayranlarınız yokmu?
Cemre; Var tabi ama onlar gizli hayran
Gülçin;Evet gizli gizli çiçek filan yolluyorlar
Eren; Bize pankart gibi şeritler bile yapmışlar
Yasemin; Evet çok güzeldi

+++++

Sizi fantastik 4'lünün ateşi seçtiğimize göre söyleyin bakalım:Ateşli bir kızmısının?
Gülçin:Bu,sadece sahnede görebileceiğiniz bir yönüm benim.

Sevdiğin insan için kendini ateşe atarmısın?
Gülçin:Evet!Reflex olarak yaparım bunu;bir trafik riskinde falan...Ama eğer olmazsam kimsenin olmayacağını bilmem gerekir.

Arkadaşlarınla sorunlar yaşadığında buzları eritmeyi nasıl başarırsın?
Gülçin:Onlardan uzaklaşarak.

Bir erkeğin kalbini ateşlemesi için ne yapması gerekir?
Gülçin:Kendisi olması gerekir.Haddini bilmeyen doyumsuz erkekleri pek sevmem.Dürüst,rahat ve doğal,Kadınların dilinden anlamalı.

Aşktan yan yan yanarmısın? En son ne zaman aşık ateşiyle yandın?
Gülçin:Aşk zor bulunur bir şey...Aşk beklentisiyle yaşamamak gerek aslında,sanırım benim sorunum bu!

Fiziksel oalrak nasıl tipler seni yakar?
Gülçin:Kısa boylu,geniş omuzlu...Kendime yakın ve güvende hissederim kanatlarının altında.O yüzden olduğunu düşünüyorum bu seçimimin.

Şimdiye kadar çok kişinin kalbini yaktın mı?Kaç kişinin?
Gülçin:Sahneye her çıkışımda kalbim küt küt atıyor.O ortamı çok seviyorum.Üstelik insanların da beni sevdiğini düşünüyorum.

Ateşle oynamayı severmisin?Kendini düşünmeden ateşe atarmısın?
Gülçin:Kendimi Hep Düşünürüm.İleri görüşlüyümdür;nede olsa bir akrep kadınıyım.

Yaz aylarında yanmayı,bronzlaşmayı severmisin?Kömür gibi yanarmısın?
Gülçin:Kömür gibi yanmak,üzgünüm ama bilinçsiz,bakımsız,boş zamanı çok olan insanlara uygun bir tutum.İnsan teninin değerini bilmeli,ne kanser nede kırışıklığa meyan bırakmalı...

Küresel ısınma sebebiyle yakında hepimiz cayır cayır yanacağız!Bu konuda kendi adına birşeyler yapıyormusun?
Gülçin:Çevreci davranmaya çalışıyorum.Tükettiğim kozmatik ürünlerine bile dikkat ediyorum,su tüketimini de kendi adıma olabildiğince az yapıyorum.Ben bir de klimalar yüzünden tükettiğimiz enerjiye çok üzülüyorum.Ve tabii annemizin özenle pişirip önümüze koyduğu,ama çoğu zaman yemediğimiz sebzelere de...Ya bir gün susuzluktan onuda bulamazsak...

Arkadaşların sana ''ammada uçtun'' dediği bir hayalin var mı?
Gülçin:Tabi ki,Her zaman...Çünkü hep staandartların dışında hayaller kuruyorum.Herkeste beni ister istemez ''burası TÜRKİYE'' diye uyarmak zorunda kalıyor.

Herkesin senin süper bir kahraman olduğunu bilmesini mi isterdin,yoksa Süperman,Batman gibi gizemlimi olrdun?
Gülçin:Gizli kalmayı tercih ederdim.

Sence uzaylılar nasıl yaratıklar?
Gülçin:Hiç bir fikrim yok valla.

Sen de birinin gizli kahramanı olabilir misin ne dersin?
Gülçin:Sanmıyorum
http://www.gruphepsifanclup.forummum.com

gülçin röpörtajları :
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-